Ce înseamnă să fii blogger?

Ce înseamnă să fii blogger? Oh, la prima vedere e nimic, doar niște persoane care scriu din plictiseală. Dacă e să aprofundăm puțin, putem observa că e o nouă lume. Sunt diverse reguli, mai mult sau mai puțin scrise, stau la baza succesului multor site-uri și se caută scriitori buni, ca aerul. Ei există, sunt plătiți, dar e loc de mai mulți.

Eu, unul, am fost întotdeauna pasionat de blog. Am început cu un simplu jurnal, nu mi-a ajuns, am vrut ceva mai mult, mai interesant. Cum intenția tuturor e să își scrie viața online, așa am început și eu. Deși nu era totul spus direct, ci abordam teme legate de evenimentele din viața mea, a fost super efectul. Fie că au fost lucruri bune, fie că au fost rele, m-a ajutat să trec peste, precum un psiholog, doar că gratuit.

În decursul anilor, am văzut cum au apărut diverse bloguri și au evoluat în site-uri de noutăți, se vede pasiunea oamenilor și interesul cititorilor. Multe dintre ele le-am văzut pe facebook, abia apăruseră, 2-3 postări, iar peste un an, mii de accesări. Dacă te ții de treabă, poți reuși orice în ziua de astăzi, avem totul la dispoziție, doar co mulți dintre noi nu știm să profităm de asta.

Eu nu mi-am dorit un blog cunoscut, e o pasiune, nu vreau să îmi câștig existența pe seama lui, dar e o aventură frumoasă, precum e fotografia in tinerețe. Unii continuă și mai departe, alții trec la alte lucruri, care le plac mai mult, se descurcă mai bine și au succes.. în mare parte. Viața e plină de oportunități, totul ni se oferă pe tavă, dar adevărul e că suntem comozi. Blogul poate fi o modalitate de exprimare, o afacere, dar și un mod de a-ți trăi viața, deși asta nu e atât de ușor de îndeplinit dacp nu e și o afacere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?