Ce ținută să alegi pentru club

Când ieși în club găsești o ocazie potrivită să te simți bine, să întâlnești persoane noi sau doar să ieși cu prietenii tăi și să dansați, să va distrați și să cunoașteți oameni noi.

Toate femeile vor să arate perfect când se duc în club, dar în același timp este foarte bine să porți haine în care să te simți bine și să fie lejere pentru a te lăsa să dansezi în voie.

Ce să porți când ieși într-un club:

Rochii – Alege culorile și modelul care să facă diferența dintre tine și celelalte fete. Puteți merge pe baza de strălucire însă nu exagerați prea mult în acest sens. Dacă sunteți mai elegante puteți alege și o little black dress dar cu niște accesori de diferite culori.

Pantaloni scurți a sunt ideali pentru o seară în care vrei să nu mai pleci din club și dorești doar să dansezi. Sunt confortabili și foarte atrăgători.

Fusta – ea se alege după 2 criterii: să te simți atrăgătoare dar și confortabilă în același timp. Una prea strâmtă te-ar împiedica să dansezi cum dorești. Ai grijă și la mărimile ei. Evită să alegi fuste foarte scurte.

Pantofii -o pereche sexy de pantofi înalți/supraetajati sunt perfecți în astfel de momente, ei conferind o atitudine specială și în același timp făcând-o atrăgătoare pe cea care îi poartă.

Blugi – dacă dorești să alegi o pereche de jeans pentru club și petreceri alege unii skinny și o bluză mai interesantă și de o culoare mai deschisă. Poate să nu aibă bretele sau cu un umăr gol, cu un decolteu mare sau cu spatele gol, după bunul plac.

Așadar, dacă vrei să te faci remarcată și să faci o impresie bună într-o seară pe care ai de gând să o petreci în club ai grijă ca ținuta pe care o alegi să fie una care să te avantajeze și care totodată să te lase să te miști în voie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?