Cele mai bune smartphones de la Samsung

Smartphone-urile de la Samsung ne fac cu ochiul insa nu stim pe care sa il alegem. Iata un ghid complet care te va ajuta sa gasesti cel mai bun telefon Samsung in functie de nevoile si cerintele tale.

Galaxy S20 Ultra, un mastodont. Lansat la inceputul lunii februarie, Galaxy S20 Ultra este cel mai masiv din gama premium de smartphone-uri Samsung. Dincolo de dimensiunile de mastodont, regrupeaza cele mai bune tehnologii de pe piata. Ecranul sau de 6,9 inch se bazeaza pe tehnologia Super AMOLED cu o rata de refresh de 90Hz. Ca intotdeauna, Samsung demonstreaza faptul ca este capabil sa propuna cel mai frumos ecran de pe piata la ora actuala. Sub carcasa exista un procesor Exynos insotit de 12 sau 16GB RAM (o premiera pe piata) care asigura performante inalte. Formatul impozant ii permite sa integreze o baterie de 5000mAh. La fel ca predecesorii sai, S20 Ultra este compatibil cu incarcarea rapida, fara fir si inversata. Este vandut la un pret destul de piperat, 1359 de euro.

Galaxy A71. Samsung a revizuit complet gama A. Dupa un an 2019 extrem de reusit, coreeanul revine cu doua noi modele, A71 si A51. Samsung pare sa fi invatat din greselile din trecut si livreaza un smartphone seducator, conceput inteligent si complet. Chiar daca face unele economii in privinta procesorului, coreeanul furnizeaza suficienta putere pentru o utilizare cotidiana intensa. Telefonul este dotat cu un ecran Super AMOLED Infinity O de 6,7 inch extrem de reusit. Figureaza fara indoiala printre cele mai bune telefoane din segmentul sau. Rezistent, Galaxy A71 este compatibil cu incarcarea fara fir. Are patru camere foto, modulul principal fiind de 64 mpx. Pretul este de aproximativ 600 de euro.

Galaxy Note 10 Plus.  Mai este nevoie de vreo prezentare? Samsung continua sa mizeze pe un smartphone echipat cu un stylus. Fie il detesti, fie il adori. Oricum ar fi, marca coreeana a facut o treaba excelenta cu acest telefon. Designul sau din sticla seduce inca de la prima vedere. Masiv, este declinat pentru prima data intr-o versiune mai compacta botezata Galaxy Note 10. Lansat in septembrie 2019, ramane o excelenta alegere si in 2020. Note 10+ este bun in aproape toate domeniile : performante, autonomie, calitate foro, software, incarcare. Aparatul sau foto este depasit doar de S20, iPhone 11 si Pixel 4. Vandut la un pret de 1000 de euro la lansare, Galaxy Note 10 Plus este disponibil in 2020 la un pret de aproximativ 650/750 de euro. Un pret care face din el alternativa excelenta la modele mai recente precum S20 sau S20 Ultra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *