Cele mai bune filme cu extratereștri

Extraterestrii, aceste fiinte care ne fascineaza dintotdeauna. Industria filmului s-a hranit cu aceasta atractie si se joaca cu fanteziile noastre. Ceea ce a dat nastere unor filme bune, chiar foarte bune.

The War of the Worlds (2005). Steven Spielberg a adaptat romanul cu acelasi nume al lui H.G. Weels. Steven Spielberg a lansat acest film in 2005, perioada in care America era inca traumatizata din cauza atentatelor ce au avut loc pe data de 11 septembrie. Filmul are deci in centru frica resimtita de oameni in fata unui nou atac care sa decimeze umanitatea. Filmul ii datoreaza multe prezentei lui Tom Cruise. Dusmanul nu este intotdeauna cel la care ne gandim, aceasta este ideea pe care se bazeaza acest film.

Signs (2002). Mel Gibson joaca rolul unui tata indoliat care se ocupa de ferma sa dupa ce a renuntat la meseria de pastor. Filmul se joaca cu fricile viscerale ale fiintelor umane. Signs este unul din cele mai fbune filme cu extraterestri din istoria filmului.

District 9 (2009). Neil Blomkamp nu era un nume foarte cunoscut in momentul lansarii acestui film. Regizorul a decis sa abordeze acest gen, conferindu-i un subtext politic. Extraterestrii sunt “parcati” intr-o zona si nimeni nu stie ce sa faca, nici macar sautoritatile pentru a scapa de aceasta amenintare.

Cloverfield (2008). Rob urmeaza sa stea o perioada in Japonia. Inainte cu o noapte de plecare prietenii ii organizeaza o petrecere de ramas bun. Insa, atunci cand pamantul incepe sa se cutremure lucrurile capata o intorsatura neasteptata. O liniste monumentala se asterne brusc, toata lumea vrea sa afle mai multe lucruri despre acest cutremur…

Arrival (2016). Un film cu Dennis Villeneuve in rolurile principale. In timp ce mai multe nave saptiale isi fac aparitia pe pamant, o armata de oameni de stiinta incearca sa faca tot ce ii sta in putere sa isi explice acest fenomen straniu…

Lasă un răspuns