Cele mai bune filme din 2021 – 4 noi filme de văzut neapărat

Cum ar fi sa iti iei cei mai buni prieteni la cinematograf pentru a profita impreuna de cele mai bune filme?

No Time To Die, 8 octombrie, 2021. Stim faptul ca Bond a avut mai multe tentative de “pensionare” in trecut. Se pare ca in sfarsit, va fi in masura sa isi realizeze planurile, dupa ce criminalul Ernst Stavro Blofeld a fost capurat. Dar vorbim despre cel mai celebru spion al tuturor timpurilor. Deci, de data aceasta vacanta nu va fi una lunga. Cu ajutorul vechiului sau amic de la CIA, Felix Leiter, Bond pleaca in cautarea omului de stiinta Valdo Obruchev.

A Quiet Place, partea a doua, 8 septembrie. Este unul din cele mai asteptate filme ale anului 2021. Fiind o continuare a filmului din 2018, A Quiet Place partea a doua urmareste povestea familiei Abbott. Aceasta familie traieste intr-o lume post-apocaliptica sub amenintarea extraterestrilor cu un simt al auzului extrem de fin. Fa un sunet, oricat de mic ar fi acesta si iti vei gasi sfarsitul…inca o data, Evelyn incearca sa isi duca familia intr-un loc sigur.

Black Widow, 7 iulie. Actiunea acestui film se deruleaza intre evenimentele din Captain America: Civil War si Aevngers: Infinity War. Natasha este singura, pe fuga si trebuie sa faca fata trecutului sau. Deoarece, inainte de a se alia cu Avengers si a lupta pentru bine, Natasha a fost antrenata de catre fortele sovietice si a participat la mai multe misiuni criminale.

The Eternals, 5 noiembrie 2021. Un alt film foarte asteptat din 2021. Cu siguranta ca asteptarea va merita cu prisosinta. Filmul este realizat de catre Chloe Zhao, care a facut furori cu filmul sau Nomadland. Iar Eternlas are in primul rand un casting de cinci stele- Angelina Jolie, Salma Hayek si Richard Madden.

Lasă un răspuns