Cele mai bune seriale de animație pentru adulți pe care trebuie să le vezi pe Netflix

Oare cine a spus ca desenele animate sunt rezervate doar adultilor? Cu siguranta ca nu noi. Neflix chiar propune o mare selectie de seriale de animatie pentru un public adult.

Daca ai impresia ca deja ai vazut tot ce se putea vedea pe Netflix, alege serialele care abordeaza astfel unele teme importante si tabuuri cu foarte mult umor.

F Is For Family. Este un desen animat unde ni se prezinta viata de zi cu zi a familiei Murphy intr-o epoca in care parintii nu erau superprotectori, insultele nu aveau loc in casa familiilor si unde fumatul in locuri publice era permis.

BoJack Horseman. In anii 1990, BoJack Horseman era un actor foarte popular al unui sitcom foarte apreciat. 20 de ani mai tarziu, acest cal celebru nu mai este insa atat de celebru si incepe deja sa fie uitat de cei din jur si de fani. Si isi ineaca amarul in alcool. Incearca sa regaseasca succesul si se bazeaza pe prietenii sai loiali dar si foarte sufocanti.

Big Mouth. Aici urmarim un grup de liceeni care locuiesc in apropiere de New York si care sunt confruntati cu probleme specifice adolescentei. Serialul abordeaza anumite teme precum sexualitatea sau pubertatea, dar fara tabuuri- prima iubire, masturbarea, menstruatia sau homosexualitatea.

Rick and Morty. Rick, un om de stiinta fantastic isi duce fiul mai mic si putin cam perturbat, Morty in cele mai interesante aventuri interdimensionale. Un serial metafizic devenit cult.

South Park. La ora actuala la sezonul cu numarul 23, South Park ne prezinta viata de zi cu zi a lui Cartman, Stan, Kyle si Kenny, patru copii care traiesc in orasul fictiv South Park si care au un limbaj destul de vulgar. O satira a societatii americane adorata, dar si detestata.

Lasă un răspuns