Counter Strike, jocul copilărieri mele

Counter Strike, jocul copilărieri mele, probabil și al tău. Pe vremuri era Counter Strike 1.6, îmi amntesc că doar despre asta vorbeam, la școală, afară, oriunde eram cu prietenii. Da, pe vremea aia, se ieșea afară.

Acum a apărut Counter Strike Global Offensive, e fix la fel ca cel vechi, dar imbunătățit. Vechiul, nu se mai poate juca pe ecranele mari, e depășit din păcate, dar acesta, nou, mă face să mă simt ca la 15 ani.

Ideea în joc e următoarea, sunt două tabere, teroriștii si polițiștii. Cei răi trebuie sa pună bomba sau să elimine echipa adversă. Cei buni, v-ați prins voi. Treaba stă destul de simplu, același lucru făcut de multe, multe ori. Deși ar părea monoton, nu e, cu fiecare rundă jucată, îți dorești mai mult, nimic nu se repetă deoarece e vorba de alți jucători, reacționează diferit de fiecare dată. Sunt foarte multe hărți, care se schimbă după un anumit număr de runde.

Acesta e modul ”casual” si ”competitive”, mai sunt moduri în care se schimă armele după fiecare ”kill”, altul unde trebuie să salvezi ostaticii și încă câteva, la fiecare fiind un alt număr de jucători. E o gamă variata și vastă de arme, de la pistoale, la arme grele si grenăzi.

În ultima vreme se pune mare accent pe competițiile internaționale, cu premii în bani. O dată cu ele au apărut si pariurile, unde se poate caștiga foarte bine!

Jocul are un preț acceptabil, nu e scump, nici chiar pentru români, iar de sărbători, are reduceri masive. Trec sutele de ore fără să le observi, creează dependență! E un joc reușit, ca majoritatea de la Valve, compania care l-a creat. În rest, vă las pe voi să îl încercați, dacă cumva mai e cineva care nu l-a jucat, ceva greu de imaginat. Merită o șansă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?