De ce-i bine să cumperi online

O sută de motive pentru care e mai bine să cumperi online? În două secunde le și spun, adică le-aș spune. Dar nu e nevoie, ajunge să vorbesc despre acele câteva care ne conving să o facem.

În ultimii ani magazinele online au evoluat foarte mult, pline de oferte și reduceri, transport gratuit, produse din ce în ce mai multe și variante. În fiecare săptămână sunt cele mai mari reduceri din an, tot aceleași produse, aceleași prețuri, printre acestea găsindu-se uneori și ceva la reducere reală.

Deci, prețurile mai mici, sunt un prim motiv. Un al doilea ar fi transportul, până la ușa casei, gratuit. Nu trebuie să cheltuim pe benzină, nu e nevoie să pierdem timpul prin trafic sau prin magazin. Chiar si specificațiile le putem vedea bine mersi de acasă, chiar mai bine decât în magazin. Putem plăti instant cu cardul, fără a sta la coadă, sau cash, când sosesște coletul acasă.

Avem de unde alege, pe internet apar toate produsele, în magazin doar cele afișate, de multe ori cu caracteristicile eronate, prețul ceva mai mare ca pe site și arată destul de urât, zgâriate.. Cumpărând online avem și dreptul de a returna produsul, dacă nu ne place. Legea e făcută în așa fel încât să ne protejeze, să se asigure că primim ceea ce trebuie.

Primul lucru ce l-am cumpărat online a fost o cameră web cu un stick cadou. M-am bucurat tare de ofertă. Nu a durat mult până am început să cumpăr calculatoare pe piese, imprimantă, monitor, săracii băieți de la curierat, câte ture dădeau pe la mine. Am ajuns să îi cunosc. Am reușit să economisesc sume destul de mari cumpărând de pe internet, când prindeam o ofertă. Pot spune că mi-am luat calculatorul cu 30% mai ieftin. Hai că iar sunt reduceri, sunt curios la ce acum..

Lasă un răspuns