De ce să te uiți la serialul Locke and Key?

Locke and Key este un serial Netflix care va avea in curand un sezon cu numarul 3. Un serial care a fost creat de Joe Hill si care este o adaptare dupa comicsurile cu acelasi nume ale lui Joe Hill si Gabriel Rodriguez.

Printre scenaristi o regasim si pe Meredith Averill, care a lucrat si la excelentul serial The Haunting Of Hill House.

Dupa oribila crima a tatalui lor, la Seattle, Nina Tyler alege sa mearga sa triasca cu cei trei copii, Tyler, Kinsey si Bode la Massachusetts. Se muta intr-o veche casa paternala, numita Keyhouse. Isi dau repede seama de faptul ca aceasta casa are ciudate chei cu numeroase puteri, precum cele de a ajunge in memoria cuiva sau de a duce oamenii acolo unde vor. Dar acestia nu sunt singurii care cauta cheia, deoarece o misterioasa femeie numita Dodge, pare sa stie foarte multe despre casa si cheile sale.

Este un serial ideal pentru tine daca esti in cautarea unui serial atat pentru adolescenti, cat si pentru adulti. Personajele principale sunt cei patru membri ai familiei. Un copil care are in jur de 12 ani, doi adolescenti si mama lor. Deci toata lumea poate sa isi gaseasca un personaj cu care sa se asemene, cu intrigi pentru fiecare.

Cel mai reusit punct al serialului- decorul si ambianta sa. Conacul unde se desfasoara o mare parte din serial este superb. Peisajele sunt si ele mirifice. Orasul, conacul si liceul formeaza un tot care merge de minune cu povestea.

Universul propune astfel ideea ca aceste chei sunt cu adevarat excelente. Intriga alege insa sa fie ancorata in realitatea lumii noastre cu viata la liceu, cu viata de zi cu zi, un lucru care face ca serialul sa fie accesibil. Este un univers care merita deci sa fie explorat.

Lasă un răspuns