Lamele de bărbierit

Voi ce lame folosiți pentru barbierit? Eu acum folosesc cu 5 lame, nu contează marca, se știe, dar e super. La început foloseam cu 3 lame, erau ok, la 2-3 săptămâni trebuia să le schimb, pentru că după ce se tocesc, încep să mă zgârie, să mă taie, am pielea foarte fină. Într-o zi știu că am rămas fără și am folost una cu o singură lama, vai câtă durere. Numai urme eram pe față, pielea iritată ca niciodată până atunci.

Într-un an am primit de ziua mea o lamă cu 5 lame, prima oară nu știam cum să o țin, era și mai grea, dar era superbă. Aluneca perfect, nici un pic de iritație și am terminat în câteva minute ceea ce îmi lua pănă atunci 5 sau 10 minute.

De-atunci tot ala folosesc, e un pic mai mare prețul la rezerve, dar dacă fac un calcul la cât mă ține una, ies chiar mai bine decât cu cele simple. Le comand și îmi vin acasă, pe internet sunt mai ieftine și e mai comod să iau.

Barbieritul a devenit din nou o plăcere, fără nico durere, sau urmă, la pielea mea fină și sensibilă, e chiar ceva greu de obținut. Sunt bucuros că am dat de o semenea lamă.

Nu spun că nu m-am tăiat niciodată nici cu acestea, dar deoibicei mă tăiam când mergeam de pe o parte pe alta și în drum mai atingeam buza sau ceva, în rest mi-a fost imposibil să mă tai, oricât aș fi încercat. E o lamă bună, merită toți bănuții. O dată trebuie să o încerci și le lași pe toate, doar că omul când vede un preț mai mare. Preferă să cumpere ceea ce știe că e mai bun, fără să riște. Puțini sunt curioși să încerce, muți le-ar folosi.

Lasă un răspuns