Lentilele, alternativa ochelarilor

Te-ai săturat de ochelari? Poate ar fi timpul să încerci lentilele de contact. Eu le port de peste 5 ani deja și mă simt awesome. În acești 5 ani nu pot să spun că am avut vreo problemă, cel puțin nu gravă și ce a fost, a fost din vina mea. După atâția ani, unele lucruri de care aveam mare grijă la început au devenit banale, totul pare simplu, pusul și scosul nu ia mai mult de 2 minute.

Prima oară, mi le-a pus medicul. Destul de greu, sunt mai încăpățânat, dar a reușit. Nici nu le simțeam, păcat ca erau doar pentru acomodare. Prima oară când le-am dat jos au fost emoții multe, nu știam cum trebuie să le prind, cum să le scot, off..

Am ales lunare, adică 30 de purtări și apoi le arunc. Nu sunt genul acela care se țin și noaptea, acestea fiind mai sigure. Vin câte trei sau șase pentru un ochi, adică trei luni. La dioptriile mele, o pereche de ochelari cu protecții și ramă, ar ieși mai scump decât lentilele pe un an și jumătate! Îmi pare bine că am luat decizia de a-mi face lentile. Nici nu știu cum mi-a venit ideea, de la cine, de la ce, dar știu că urăsc ochelarii.

Pentru o sumă extra, pot fi lentile ce schimbă culoarea ochiului. Eu sunt tare mulțumit de ochii mei, dar nu toți pot fi la fel de frumoși ca mine, așa că, e de luat în considerare. Glumesc, dar sunt interesanți ochii negri, sau roșii, dar niciodată combinat. Acum am ultima din fiecare set, sper să nu mai fiu nevoit să cumpăr altul, sper ca dioptriile să mi se fi stabilizat și să mă pot bucura iar de niște ochelari slabi, după operația laser. Aș fi vrut cu schimbare de cristalin, dar se spune că e periculoasă. Aș fi preferat pericolul, știind că voi avea vederea perfectă.

Lasă un răspuns