Love & Anarchy – serialul feel good și hot de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi neapărat

Departe de clasicele seriale politiste sau politice, noul serial suedez care este foarte popular pe Netflix este o comedie romantica. Love & Anarchy a cucerit abonatii din lumea intreaga si asta se datoreaza in mare parte personajului principal.

Daca ai tendinta sa treci cu vederea unele seriale straine, care nu sunt nici britanice, nici americane, vei pierde o multime de seriale de calitate- Borgen, Dark, Fauda, Gomorra sau La Casa de Papel sau Elite. Dar si Love & Anarchy, o bijuterie de origine suedeza.

Serialul se deruleaza la Stockholm, la sediul unei edituri. Sofie este o mama de familie tanara care lucreaza la modernizarea si la dezvoltarea retelelor sociale ale firmei. Din pacate insa, din cauza unui sot cam egoist si a unui tata putin cam nebun, simte nevoia sa aiba unele placeri mai solitare.

Intr-o seara, tanarul expert in informatica Max, o suprinde la editura, cand se uita la un film porno si se masturba. Decide sa o filmeze. Mai apoi o sanatajeaza si ii lanseaza anumite provocari.

De-a lungul timpului, relatia lor dintre santajst si victima va evolua si va lasa loc unui joc periculos al seductiei, extrem de excitant.

De ce este acest serial serialul feel good al momentului? In primul rand, datorita castingului sau, Sofie este jucata de catre actrita Ida Engvoll, care da replica comediantului Bjorn Mosten, la primul sau rol. Un tanar actor extrem de fermecator.

Un alt argument care a convins abonatii Netflix- Love & Anarchy este un serial feel good de care avem neaparata nevoie in aceste momente. Este un serial despre libertate, dorinta de a iubi, despre pasiune, increderea in sine, dar si depre descoperirea diferentelor.

Unii se intreaba deja daca Netflix va reinnoi acest serial pentru un sezon cu numarul 2.

Lasă un răspuns