Nu mi-a plăcut niciodată să mă joc pe console

Consolele s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani, atât pe plan tehnic – ca să zic așa – adică au fost îmbunătățite pe partea hardware și software dar și atunci când vine vorba de vânzări dacă e să ținem cont de vânzările record pe care le-au înregistrat într-un timp scurt atât ultimele modele de console apărute cât și cele mai în trent jocuri făcute pentru aceste platforme.

Mie personal nu mi-au plăcut niciodată aceste console, indiferent că vorbim de playstation sau xbox, nu m-au atras în niciun caz deși le-am testat de multe ori încă de la modelele vechi de pe piață și până la sculele de ultimă generație. Am jucat de la FIFA și până la shootere și jocuri de raliuri/curse dar nu m-am împăcat deloc cu controllerele consolelor. Știu că învățasem la un moment dat să joc chiar bine diverse jocuri competitive chiar dacă nu suportram deloc acel joystick și butoanele de pe controller. Ba chiar câștigam de multe ori detașat în fața multor gameri care spuneau că adoră consolele. Perseverența! 🙂

După cum probabil v-ați dat seama, dacă astea nu-mi plăceau, înseamnă că-s un mare fan al pc-urilor și chiar așa e. Urăsc gaming-ul pe console dar în schimb îl ador pe cel pe calculator, bineînțeles atâta timp cât am un setup cu care să mă simt bine. Dezavantajul pe care-l au pc-urile e că trebuiesc upgradate mai des dat fiind faptul că jocurile de pe această platformă sunt și ele, la rândul lor, mai updatate. E un întreg cerc vicios.

Ca în orice domeniu, există atât avantaje cât și dezavantaje ale ambelor părți însă în situația de față, din propria mea perspectivă, pc-urile câștigă detașat la capitolul gaming indiferent de joc. Sau poate ar avea un mic minus atunci când vorbim de FIFA care e excepțional pe console. By the way, voi ce alegeți între cele două?

Lasă un răspuns