Părerea mea despre Mission Impossible Fallout

Un lucru este clar si anume faptul ca Mission Impossible Fallout este cel mai frumos film din franciza care l-a facut cunoscut pe Tom Cruise . La varsta pe care o are, actorul inca mai reuseste sa faca niste filme in care pare ca se depaseste pe sine.

Multe persoane care indragesc filmele de actiune si au urmarit si acest film s-au declarat incantate de scenele de actiune pe care le-au vazut in film. Inceputul filmului este foarte asemanator cu mai toate filmele Mission Impossible si anume cu Ethan Hunt acceptand o misiune de recuperare a plutoniului de la niste raufacatori, el fiind pregatit pentru actiunea ce va urma in cadrul filmului.

Lucrurile nu merg atat de bine, iar protagonistul trebuie sa treaca prin niste situatii tensionate pentru a reusi sa treaca peste problemele cu care are de-a face. Situatia se complica destul de mult pentru protagonist, iar el trebuie sa ia niste decizii cat mai rapid pentru a reusi sa faca fata situatiei.

Scenele de actiune sunt pline de suspans, ele fiind apreciate pentru situatiile in care este pus Tom Cruise, de la alergari, pana la diferite urmariri cu masina si motocicleta prin diversele orase pe care le vedem in film. In acest film e destul de greu sa iti dai seama ce urmeaza sa se intample cu actiunea, astfel lasand privitorul sa se intrebe ce va urma in continuare.

Situatiile diverse prin care trece protagonistul sunt unice, iar fazele mai tensionate sunt urmate de mici pauze. Veti mai vedea ca in timpul filmului mai apar si unele situatii care se schimba foarte rapid si care va vor lasa placut impresionati.

Nu vei simti nici o urma de plictiseala cand vizionezi acest film watchseries online pentru ca el este fix ca un puzzle urias al carui concluzie o vedem la sfarsit, avand o durata 150 de minute. Scenele de actiune sunt cele datorita carora acest film iese in evidenta si pentru care el a primit cel mai probabil o multime de aprecieri de la critici.

Toate luptele sunt foarte bine coregrafiate, dar si violente in acelasi timp, filmul reusind sa-l tina pe privitor in priza pana la sfarsit. Productia aceasta mai are si unele actiuni amuzante, acestea provocand amuzamentul privitorilor, umorul fiind generat si de situatiile ciudate prin care trec personajele. Scenele de actiune reusesc sa fie fluente si pe placul celor care le urmaresc, aceste scene reusind sa scoata in evidenta mai bine situatiile.

Lasă un răspuns