Telefoane cu cele mai bune camere

Atat Samsung, cat si Huawei, Google, precum si Apple si-au construit un nume in ceea ce priveste calitatea fotografiilor pe carre le realzeaza telefoanele lor. Telefonalele cele mai populare cunoscute pentru calitatea superioara a fotografiilor sunt Samsung Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, Huawei P30 Pro si Google Pixel 3. Aceste patru telefoane sunt in momentul de fata cele mai populare, ele reusind sa faca niste fotografii foarte resuite.

Trei dintre aceste telefoane se folosesc de Android, unul folosindu-se de iOS. Din punctul de vedere al hardware-ului, lucrurile sunt destul de asemanatoare, acestea folosindu-se de cate un senzor, o stabilizare optica si un obiectiv. Ca software, lucrurile sunt insa foarte diferite. Apple mizeaza pe aceeasi interfata cu care ne-a obisnuit, precum si o post-procesare mai buna. Atat Samsung, cat si Huawei s-au dus pe inteligenta artificiala, aceasta recunoscand scenele mult mai bine si chiar imbunatatind cu usurinta imaginile in functie de scenariu. Google se bazeaza pe procesarea datelor, iar algoritmii stabilesc cum sa creeze niste imagini foarte reusite, practic din nimic.

Discursul s-a diversificat in ultima vreme pentru ca daca inainte se facea referire mai mult la culoare, HDR sau rapiditate, precum si focus, in ziua de azi se pune mai mult accent pe modul de noapte, dar si pe stabilizarea optica si anume o ultrastabilizare. Se mai pune accent si pe unghiul foarte larg de cuprindere si pe artificiile de software. Huawei P30 Pro are un zoom, unic acest zoom reusind sa focalizeze si foarte bine. Expunerea este una buna. Pe video, focalizarea este si ea foarte laudata.

Un punct forte pentru Samsung Galaxy S10 Plus este autofocalizarea, aceasta functionand excelent pe foto si pe video. Stabilizarea video este una laudabila. Culorile se reproduc foarte bine , iar expunerea este buna. Pixel 3 are o latitudine de expunere foarte buna, detaliile fiind reproduse intr-un mod fidel. In video face o treaba foarte buina, reducand zgomotul de imagine, stabilizarea fiind si ea precisa, dar si rapida in acelasi timp. El face o treaba foarte buna si in ceea ce priveste zoom-ul. iPhone Xs Max are o autofocalizare rapida si precisa, expunerea si latitudinea de expunere fiind perfecte in reproducerea detaliilor. In ceea ce priveste partea de video, acest telefon are o stabilitate optica foarte buna. Pe foto, poate separa excelent subiectul de fundal. Aceste telefoane pot fi alese in functie de nevoile voastre, tinand cont de toate aceste aspecte importante.

Be the first to comment on "Telefoane cu cele mai bune camere"

Leave a comment