Top 5 filme pe care le-am văzut

În timpul liber obişnuiesc să mă uit la filme pentru a mă relaxa şi a diminua stresul cauzat de munca pe care o practic zilnic şi care, la fel ca multe alte meserii este foarte stresantă.Aşadar consider că am văzut un număr măricel de filme în anul ce s-a încheiat acum aproximativ o lună aşa că am făcut un top 5 al celor mai bune filme la care m-am uitat cu plăcere.

1. Gone Girl (2014) – am ales să pun Gone Girl pe locul 1 in topul meu datorită poveştii sale care m-a impresionat în mod plăcut.Nick Dunne avea o relaţie fericită cu soţia sa Amy până la cea de-a 5-a lor aniversare viaţa când viaţa lui Nick s-a schimbat radical din pricina dispariţiei dubioase a soţiei sale.Nick a fost acuzat de dispariţia acesteia datorită comportamentului său ciudat şi declaraţiile mincinoase pe care le făcea.

2. The Maze Runner (2014) – acest film îl are ca protagonist pe Thomas, un băiat care ajunge într-un loc ciudat numit Luminiş, acesta nemaiamintindu-şi cine este, de unde vine şi cine sunt părinţii lui.Thomas ştie doar că în fiecare dimineaţă uşile se deschid iar seara se închid.Acesta este timpul pe care-l au să descopere ieşirea din labirint pentru a evada.

3. Guardians of the Galaxy (2014) – acesta nu m-a impresionat foarte tare ca poveste însă aleg totuşi să îl adaug pe locul 3 in topul meu.Gardienii Galaxiei încearcă să salveze planeta care este pusă în pericol de către Ronan.

4. Divergent (2014) – aici întâlnim povestea unei adolescente, Tris Priror, care încearcă să-şi descopere identitatea fiind presată de către legile stricte de care lumea se folosea atunci.

5. Predestination (2014) – acesta sintetizează povestea unui agent temporal, călător în timp, care se află în ultima sa misiune în încercarea de a prinde un delicvent pe care îl urmărea de-a lungul călătoriilor sale.

Toate aceste filme le-am vizionat pe watchseries.ninja, un plus în alegerea mea fiind faptul că am foarte multe servere pe care pot să le aleg pentru vizionarea filmelor în cazul în care unul dintre servere are probleme temporare sau pur şi simplu aspectul său nu îmi este pe plac.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?